Nederlands

Volg de bordjes

De bewegwijzering van de LF Waterlinieroute is eenvoudig en duidelijk: de gehele route is in twee richtingen voorzien van bordjes ‘LF Waterlinieroute’.

De LF Waterlinieroute is 410 kilometer lang en loopt van Edam naar Bergen op Zoom, vice versa. Je kunt de linies afzakken en zo van Edam naar Bergen op Zoom fietsen. Andersom fietsen kan ook, dan begin je in Bergen op Zoom en eindig je in Edam. En als je de smaak te pakken hebt, kun je bij Edam zo overstappen op de LF Zuiderzeeroute ;)

Volg de bordjes

De bewegwijzering is eenvoudig en duidelijk: de gehele route is in twee richtingen voorzien van bordjes ‘LF Waterlinieroute’. Heel veel meer dan ‘volg de bordjes’ hoeven we dus niet te zeggen. Welke richting je volgt, zie je in de onderrand van de bordjes: Edam – Bergen op Zoom, dan wel Bergen op Zoom - Edam. 

De bordjes wijzen je dus de weg. Toch adviseren we altijd om ook een actuele kaart mee te nemen. Zo kun je je altijd oriënteren. De fietsgids van de LF Waterlinieroute biedt handige kaarten. En je leest er het verhaal over de route. Je kunt ook de gratis LF-app downloaden. Hierin staat de route in detail, de veertijden en alle adressen van Fietsers Welkom! horeca en logies langs de route.